Tayyip Erdoğan'a verilecek oy Hırsızlığa verilen oy olacak”

Tayyip Erdoğan

MHP Kırıkkale İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimini Türkiye'nin geleceği açısından çok önemli olduğunu söyledi. Göçer Erdoğan'a verilecek oyun hırsızlığa, adaletsizliğe ve bölücülüğe verilen oy olacağını bildirdi

TÜM HAZIRLIKLARIMIZ TAMAM
Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer önümüzdeki Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminin ülkenin geleceği için son derece önemli olduğunu söyledi. Göçer basın mensuplarıyla kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Merkez İlçe Başkanı Erdal Baloğlu ve Parti MYK üyesi Halil Öztürk’ün’de katıldığı toplantıda Cumhurbaşkanlığı seçimini değerlendirdi. Göçer kahvaltı sonrasında yaptığı açıklamada parti olarak tüm hazırlıkların tamamlandığını belirterek vatandaşların mutlaka sandığa gitmelerini istedi.

BU SEÇİM CUMHURUN SEÇİMİ OLACAK
Cumhurbaşkanlığı seçiminde ilk defa Cumhurun kendisinin oyunu kullanarak Cumhurbaşkanının seçeceğini belirten Seyit Ahmet Göçer” Bu seçim cumhurbaşkanını ilk defa bizzat cumhurun yani halkın seçmesinden dolayı bir ilk olacaktır. Ve birde ülkeyi büyük bir uçuruma götüren hırsızlığa,adaletsizliğe ve bölücülüğe pirim veren bir kişinin cumhurbaşkanı olma riskinin olduğu bir seçim olacaktır. Çünkü bu seçim iki galibi olacak ya milletin, 11 tane siyasi partinin büyük bir uzlaşıyla seçtiği farklı görüş ve düşüncedeki bir çok kesimi birleştiren Ekmeleddin İhsanoğlu kazanacak; yada aday Erdoğan’ın kazanması için açık açık destek veren vatan hainleri, PKK sempatizanları ve kandil kazanacak, Ermeni diasparosu kazanacak. Kıbrıs’ı tek devlet yapmak için elini ovuşturan Rum kesimi kazanacak.” şeklinde konuştu.
HIRSIZLARA ARSIZLARA OY VERMEYİN
Seyit Ahmet Göçer konuşmasını şöyle sürdürdü “Nerde ne kadar hırsız, arsız, rüşvetçi, sahtekar, dolandırıcı, iş bitirici, ihaleye fesat karıştıran, devleti soyup sağana çeviren soyguncu varsa onlar sevinecek, onlar kazanacak.Havuz medyası kazanacak, tekelci holdingler kazanacak, yalaka gazeteciler, satılık kalemşörler kazanacak.Arazi yağmalayanlar, yetim malı yiyenler, garip- gurebanın hakkını gasp edenler, kazanacak.Rıza sarraflar kazanacak, trilyonluk saatler takanlar kazanacak, ihaleye fesat karıştıranlar, kuranı kerim ayetleriyle dalga geçen densizler kazanacak. Başbakanın ve bakanların çocukları kazanacak. Bilal oğlanlar gemi sayısını ona katlayacak, servetini bine katlayacak, nice bakan çocukları şirketler holdingler kuracak ihaleler alacak, işler bitirecek yeni, yeni bakan evladı zenginlerimiz türeyecek. Belki de kim bilir bu üç beş tane bakan evladı için kaç tane vatan evladı; niye tutukladınız niye bizim pisliğimizi, hırsızlığımızı ortaya çıkardınız diye hapse atılacak”

YENİLGİLERİN EN BÜYÜĞÜ OLACAK
Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı olması yenilgilerin en büyüğü olacağını belirten Göçen. “Aday Erdoğan devletin tüm imkanlarını kendi çıkarına seferber etmiştir. Valiler, kaymakamlar kuklaya dönüştürülmüş; TRT başta olmak üzere tüm kamu gücü aday Erdoğan için harekete geçirilmiştir.Erdoğan devletin uçaklarını kullanmaktadır. Uçaktan inip helikoptere, helikopterden inip sıra, sıra dizilmiş makam araçlarına binmektedir. Hazinenin kapıları Erdoğan’a doğru açılmıştır. Örtülü ödenekten oluk, oluk para akıtılmaktadır” diye konuştu. Göçer daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ